top of page
Ultra Challenge logo.png

Kirittäjät

62313-20170615_141531.jpg

Ilkka Herola

Yhdistetyn maailman kärkimenijöihin kuuluva tuore MM-hopeamitalisti on mukana tässäkin tempauksessa. Herola on aiemmin osallistunut salibandyn hyväntekeväisyysotteluihin, sekä kevään 2020 juoksuhaasteeseen. Tämä mies on hieno esikuva nuorisolle!

www.ilkkaherola.fi

Jenna Laukkanen

Uinnin 2x euroopanmestari ja moninkertainen mitalisti Jenna Laukkanen on Herolan tavoin iloinen persoona ja samalla hieno esikuva nuorisolle. Laukkanen osallistui keväällä 2020 juoksuhaasteeseen, minkä lisäksi hän on osallistunut Sulttaanin tempauksiin myös rahallisesti. 

https://jennalaukkanen.com/fi/

2018-01-05_kimmo_sainio_0458_kuvaaja_pet

Kimmo Sainio

Radioalan rautainen ammattilainen, jonka rakas harrastus on juokseminen. 

Sainio on toiminut radiojuontajana Metro FM:llä, Radio Suomipopilla, HitMixillä sekä nykyään Ysäri Radiossa. Sainio ei ole aiemmin ollut Sulttaanin tempauksissa mukana, joten sikäli uusi hieno persoona kyseessä.

kimmosainio.fi

Katja Kätkä

CatCat-duosta tuttu laulaja Katja Kätkä oli muutama kesä sitten Original Sukeva tapahtumassa esiintymässä ja villitsemässä pienen Sukevan kylän luolamiehet. Katja on sittemmin osallistunut mm. vaatekahjoituksilla Sulttaanin tempauksiin. Nyt tällä mimmillä on kova treeni päällä kevään juoksuun.

https://dragonwhite.com/artisti/catcat/

IMG-20210213-WA0000.jpg
tuukka_ritokoski_0144_kuvaaja_petri_aho_

Tuukka Ritokoski

Suomen suosituimman radion aamushown juontaja Tuukka Ritokoski laittaa myös tennarit kulumaan 5-tiellä. Ritokoski oli vuonna 2019 Iisalmessa Sulttaanin järjestämässä salibandyn hyväntekeväisyysottelussa mukana. Tästä reissusta saatiin kuulla myös Aamulypsyssä: https://www.supla.fi/audio/3403928

Ritokoski on suhteellisen hyvä sählynpelaaja ja seura on tottakai Keravan Blacbirds.

Jussi Vatanen

Oman kylän ylpeys, näyttelijä ja nykyään myös maanviljelijä Jussi Vatanen on yksi Suomen parhaimmista näyttelijöistä.

Vatanen oli vuosia mukana suositussa Putous-sarjassa. Elokuvarooleja on kertynyt jo melkoisesti, joista tunnetuimpia lienee Napapiirin Sankarit, Tuntematon sotilas ja tuorein teos Metsäjätti. Vatanen on ollut mukana mm. Original Sukevan organisaatiossa tuomassa näkyvyyttä omalle kylälle. Miehen oma nimikkopöytä löytyy kuvineen ja laattoineen Neste Linnanportilta. Vatanen on myös Sulttaanin Hilla-tytön kummi. 

FB_IMG_1615278297714.jpg
teemu packalen.jpg

Teemu Packalen

Tämä värikäs persoona on mahtava lisä juoksutiimiin. Packalen on ollut viime aikoina mediassa esillä mm. Ylen Urheilustudiossa, jossa mies kävi puhumassa päävammoista. Lisäksi Packalen on Maikkarin uudella Myyrä-kaudella mukana.

Sanna Kämäräinen

SM-kultamitaleja, sekä maajoukkue-edustuksia tuli Kämäräiselle lukuisia uran aikana. Kämäräinen tuli tunnetuksi jo uran aikana iloisena ja positiivisena urheilijana. Nykyään Kämäräinen toimii henkisenä valmentajana, joten voi olla, että Sulttaani tarvitsee viimeisillä kilometreillä tätä henkeä ja positiivisuutta. 

sanna kämäräinen.jpg
tuukka kotti.jpg

Tuukka Kotti

Koripalloilija Tuukka Kotti on uusi tuttavuus Sukevan Sulttaanin tempauksissa. 

Tämä koripallolegenda on nähnyt niin ulkomaiden, kuin kotimaan parketit urallaan. Kotti on pelannut eniten maajoukkuepelejä Susijengin riveissä.

Tällä kaudella mies saavutti SM-pronssia Helsinki Seagulls paidassa.

Arja Koriseva

Kaikkien aikojen tangokuningatar Arja Koriseva on myös ensimmäistä kertaa Sukevan Sulttaanin tempauksessa mukana. 

Tämä aina iloinen ja positiivinen nainen on täydellinen vahvistus kokoonpanoon. 

Korisevalla on itselläänkin urheilutaustaa pääsarjatasolla, sillä hän pelasi 1991-1992 naisten salibandyliigassa muutaman ottelun.

Siivittääkö Koriseva laulullaan Sulttaanin maaliin? 

arja_koriseva_3.JPG
peter kotilainen.jpg

Peter Kotilainen

Salibandyn 2xmaailmanmestari Peter Kotilainen on Sulttaani88 UltraChallenge tapahtumassa salibandyn edustaja. Lajin ehdoton tähtipelaaja tunnetaan armottomana maalintekijänä. Kotilainen voitti vuoden 2016 Mm-kisoissa pistepörssin ja valittiin kisojen arvokkaimmaksi pelaajaksi

 

Kotilainen on ollut tuttu näky aiempina vuosina salibandyn hyväntekeväisyysotteluissa Iisalmessa. 

Atik Ismail

Atik Ismail on yksi jalkapallon legendoista, joka saavutti urallaan mm. 2x SM-kultaa, 2x Suomen Cupin voittoa, nuorten EM-hopeaa. Ismail voitti kolme kertaa SM-sarjan maalikuninkuuden ja mies tunnettiinkin armottomana maalintekijänä. Atikilta saadaan tapahtumapäivänä kuulla varmasti hienoja tarinoita.

 

Tervetuloa mukaan Atik!

atik ismail.jpeg
bottom of page