top of page
Search
  • Mika Hujanen

Sukevan Sulttaanin nettisivut ovat nyt valmiit.

Sivuilla tarkemmin infoa kevään Sulttaani88 UltraChallenge tapahtumasta.


Tapahtumassa juoksen itse Kajaanista Iisalmeen. Mukana minulla on juoksemassa eri osuuksia lukuisia huippu-urheilijoita, sekä julkisuudesta tuttuja henkilöitä. Tämän tempauksen hyväntekeväisyysteemana on kerätä varoja eri lajien nuorille urheilijoille. Mukaan lähtevät tahot saavat päättää minkä lajin urheilijaa haluaa tukea.

Kyseinen tapahtuma tulee olemaan itselle rajojen testausta. Ihminen pystyy halutessaan mitä ihmeellisimpiin asioihin, mutta usein tekee vaan sen, mikä on pakko ja mikä on helpointa. Tämä pätee usein niin työelämässä, vapaa-ajalla, kuin harrastuksissakin. Tämän tapahtuman yksi tarkoitus on inspiroida ihmisiä hakemaan niitä omia rajojaan.

Tapahtuman tarkoitus on myös innostaa meitä kaikkia, mutta varsinkin lapsia ja nuoria liikkumaan.


Liikunnan ei tarvitse olla tavoitteellista, vaan on tärkeää liikkua oman hyvinvoinnin takia. Koronan aikaan pelit on tauolla ja harrastuspaikat kiinni. Sehän ei suinkaan tarkoita, että mätkitään "pleikkaria" päivät pitkät, vaan keksitään jotain muita liikkumisen muotoja.

Toivottavasti mahdollisimman moni yritys ja taho lähtee tapahtumaa tukemaan, sillä tästä tulee hieno tapahtuma, mukaan saadaan hurja kokoonpano upeita tyyppejä juoksemaan ja lisäksi LUPAAN OLLA TIKISSÄ 29.5


Yhteydenotot ja lisätiedot:

Yhteistyökumppanit jouko.palorinne@gmail.com
Media sukevansulttaani@gmail.com jouko.palorinne@gmail.com


Olvi Oyj Slope on Fire Partanen Training Kajaanin Tila-autot Oy Kahvila Onnikka Autokoulu koso.fi Neste Linnanportti Sukeva Kajaani Fest Original Sukeva Kajaanin kaupunki - City of Kajaani Minun Iisalmeni K-Market Marjapaikka Pipolätkä Ruka WellO2 LIVEMatkat Feel Balance

23 views0 comments
bottom of page