top of page
Search
  • Mika Hujanen

Road to Helsinki-Nuorgam 2023Toteutan 2023 keväällä yhden suurimmista unelmista ja tavoitteista, kun juoksen Helsingistä Nuorgamiin. Tätä tavoitetta varten on harjoiteltu kovaa ja tätä varten on järjestetty välitavoitteita, joista suoritettu on kolme. Ennen päätapahtumaa jäljellä on vielä ensi vuoden porrasjuoksuhaaste, sekä 24h juoksu.

Alkuperäinen idea on juosta 5-tietä pitkin kotideudun läpi. Tällöin matkaa kertyy noin 1385km. Päivittäin on tarkoitus juoksemalla edetä reilun puolimaratonin verran.

Näillä tapahtumilla on ollut ja tulee olemaan hyväntekeväisyysteema. Tulevat teemat varmistuvat myöhemmin. Näitä kaikkia tapahtumia tullaan seuraamaan tarkasti ainakin somen välityksellä.


Tämä tapahtuma ja tulevat välitapahtumat tulee vaatimaan laajan yhteistyökumppaniverkoston, sekä taustajoukon. Mikäli haluatte olla tästä eteenpäin näkyvillä aina tuonne Nuorgamiin saakka, niin ottakaa yhteyttä minun asioita hoitavaan manageriin, Jouko Palorinteeseen (jouko.palorinne@gmail.com)


Olen enemmän kuin täpinöissäni jo nyt päätapahtumasta. Suuri haave toteutuu ja mies on tuolloin elämänsä iskussa. Olen myös innoissani siitä, että maali on juuri Lapissa, Nuorgamissa.

- Mika

113 views0 comments
bottom of page