top of page
Search
  • Mika Hujanen

Hyvää ystävänpäivää kaikille!

Näiden vuosien aikana, kun hyväntekeväisyystoimintaa on tehnyt, niin on saanut tutustua upeisiin tyyppeihin.

Hienoja tyyppejä on myös 29.5 kirittämässä minua Sulttaani88 UltraChallenge tapahtumassa. Tapahtuman lähestyessä julkaisemme lisää mukana olevia juoksijoita.


1.Ilkka Herola Yhdistetyn yksi maailman kärkimenijöistä. Tavoittelee pian alkavissa Mm-kisoissa mitalia. Herola oli mukana myös viime kevään haasteessa Iisalmessa ja osallistunut myös salibandyn hyväntekeväisyysotteluihin.

2. Jenna Laukkanen Uinnin 2x euroopanmestari, sekä 8x arvokisamitalisti. Maamme kärkiuimareihin kuuluva Laukkanen oli Herolan tavoin viime kevään haasteessa mukana.

3. Kimmo Sainio Koko kansalle tuttu radiojuontaja on työskennellyt aiemmin Metro FM:n, Radio Suomipopin ja HitMixin kanavilla. Aloitti tuoreeltaan työt YsäriRadio kanavalla.

4. Katja Kätkä Katja Kätkä on CatCat duosta tuttu laulaja. Nyt kun Euroviisut lähestyy, niin on hyvä muistella, että CatCat esiintyi kyseisissä karkeloissa vuonna 1994 ja tottakai kappaleella Bye Bye Baby.

Kenet sinä haluaisit nähdä juoksutapahtumassa mukana?


Yhteistyökumppanit

Olvi Oyj Slope on Fire Kajaani Fest Original Sukeva Kajaanin Tila-autot Oy Kahvila Onnikka Autokoulu koso.fi K-Market Marjapaikka Partanen Training Feel Balance Neste Linnanportti Sukeva WellO2 Pipolätkä Ruka Minun Iisalmeni Kajaanin kaupunki - City of Kajaani
22 views0 comments
bottom of page